YT Tasty - шаблон joomla Продвижение

Boter

De verschillende soorten boter die wij u bieden worden geproduceerd van uitsluitend natuurlijke producten op basis van verse koemelk. Dit zorgt voor boter zoals boter bedoeld is, rijk van smaak en romig op het mes.

Dankzij de flexibele en geavanceerde productiemogelijkheden kunnen wij volledig voldoen aan uw verpakkingswensen. Wij bieden vele vormen, gewichten en verpakkingen aan. Rozetten, rollen, kuipjes, pakjes, uw wens kunnen wij probleemloos invullen.

Dit geldt voor de natuurlijke boter (ongezouten) alsook voor gezouten boter. Tevens kunnen wij u verschillende soorten kruidenboter aanbieden:

-Knoflook en groene kruiden
- Peper en citroen
- Bruschetta (paprika en tomaat)
- Tapenade met stukjes olijf
- Truffelboter

Onze partner produceert puur ambachtelijke en meerdere malen met goud bekroonde producten. Deze producent beschikt over een IFS-certificaat en is HACCP erkend. Door de korte lijnen is het mogelijk snel in te spelen op uw specifieke wensen vwb receptuur, gewicht, vorm en verpakking. Er wordt een volledige traceerbaarheidssysteem toegepast zo dat u gewaarborgd bent van een optimale productkwaliteit.