Wij zijn uw diepvriesspecialist

Zoekt u een diepvriesspecialist? Dan bent u hiervoor bij Cynthor  op de juiste plek. Wij zijn een groothandel in diepvriesproducten: van  diepvries vlees, kip en vis tot maaltijden en groenten.

5 redenen waarom wij uw diepvriesspecialist zijn

Zoekt u een diepvriesspecialist? Dan bent u hiervoor bij Cynthor op de juiste plek. Wij zijn een groothandel in diepvriesproducten: van diepvries vlees, kip en vis tot maaltijdcomponenten en groenten. Wij leveren aan onder meer vis-, vlees- en versgroothandels, cateraars en horecagelegenheden. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voldoen aan de meest uiteenlopende klantvragen, maar dat is niet de enige reden om ons te kiezen als uw groothandel in diepvriesproducten. U leest hier waarom wij úw diepvriesspecialist zijn.

 • Lage supplychainkosten
  Onze partner producenten leveren de diepvriesproducten rechtstreeks naar onze klanten. Dit bespaart opslagkosten en ook hoeven producten niet extra overgeladen te worden. Door de supplychainkosten zo laag mogelijk te houden, kunnen we scherpe prijzen rekenen. Hierin onderscheiden we ons als totaal groothandel in diepvriesproducten.
 • Wij denken mee en hebben bbq-producten op voorraad
  Dankzij onze jarenlange ervaring als diepvriesspecialist weten we precies wanneer de vraag naar barbecue-producten toeneemt, bijvoorbeeld met bepaalde feestdagen en bij mooi weer. Wij zorgen ervoor dat er op die momenten voldoende voorraad, vooral bbq-spiesen, ligt in onze opslaglocatie in Nederland. Daardoor kunnen we snel leveren, vaak al de volgende dag.
 • Mogelijkheden voor private label
  Samen met onze klanten, zoals restaurant- en fastfoodketens, kunnen we specifieke producten ontwikkelen. Deze hebben bijvoorbeeld een geheel eigen smaak, receptuur of verpakking. Wat er mogelijk is, bespreken we graag vrijblijvend met u. Maaltijden, satéspiesen en Aziatische kipproducten zijn voorbeelden van private label producten via Cynthor.
 • Alles is leverbaar
  Dankzij ons uitgebreide netwerk aan leveranciers hoeven we nooit ‘nee’ te verkopen. Wat u ook zoekt, wij weten als diepvriesspecialist een producent te vinden die kan bieden wat u zoekt. Bovendien hebben we een heel uitgebreid assortiment, waardoor one-stop-shopping bij ons mogelijk is.
 • Onze kleinschaligheid en eerlijke aanpak
  Wij zijn een relatief klein bedrijf, waardoor u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Wanneer u contact met ons opneemt heeft u een vaste contactpersoon. Daardoor kunnen we snel schakelen en zijn de lijnen kort. Daarnaast hanteren we een eerlijke, betrouwbare aanpak. We komen afspraken na, doen we wat zeggen en zeggen wat we doen.

Wilt u contact met ons als diepvriesspecialist?

Zoekt u een specifiek diepvriesproduct of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van private label producten via Cynthor? Dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. We zullen vervolgens vrijblijvend bespreken wat we als diepvriesspecialist en groothandel in diepvriesproducten voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op.

Ons doel voor u

Wij willen voor onze partners een belangrijke rol vervullen in het zoeken naar diepgevroren levensmiddelen die beantwoorden aan de door de markt gestelde eisen.

Dit doen wij door het aangaan van nauwe banden met de industrie en door zorg te dragen voor een uitgekiend logistiek apparaat waarbij wij vanuit verschillende coldstores in Nederland en België de goederen direct uitleveren van producent of importeur naar de afnemer. Op deze wijze zijn wij flexibel, besparen wij kosten en weten wij het kenmerkende serviceniveau te handhaven.

Dit zijn onze partners:

Artland Food
Begro
Gierlinger Holding GmbH
Gierlinger Holding GmbH
Van 't Hof Foodgroup
Hottlet
Lamex
Mantos GmbH
Rudopal Sp. z o.o.
Mexma
Sprehe
Vega Insiders
© COPYRIGHT 2024 CYNTHOR FOOD SERVICES   |   ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN   |   PRIVACY
Powered by Wallbrink Crossmedia