Over onze internationale handelsonderneming

Cynthor Food Services is in 2012 overgenomen door Alexander de Roos en sinds 1 juli 2019 is Ton van der Aa mede eigenaar geworden. Horecagroothandels, restaurantketens, versgrossiers en andere groothandels kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment aan diepvriesproducten: van diepvries vlees, vis en kip tot diepgevroren groenten en maaltijden. Door de producten rechtstreeks van producent naar de klant te versturen, houden wij de kosten zo laag mogelijk. Dat is een van de punten waarop we ons onderscheiden. 

Wie zijn wij?

Alexander de Roos stelt zich graag persoonlijk aan u voor: “Na mijn studie begon ik als accountmanager voor Aviko en reisde ik meer dan 10 jaar door heel Europa. Dat heb ik jarenlang met veel plezier gedaan, tot het in 2006 begon te kriebelen. Ik wilde iets anders en kwam in de kaaswereld terecht. Via dat bedrijf kwam ik terecht bij een Thaise kipproducten producent. Hiervoor was ik verantwoordelijk voor de verkoop in Europa. Dat was weer een leverancier van Cynthor Food Services. Begin 2012 nam ik dit bedrijf over. Zo kan ik mijn kennis en ervaring in de food en commercie optimaal inzetten om onze klanten te leveren wat ze nodig hebben.”

Ton van der Aa heeft 20 jaar gewerkt bij Van Geloven Snacks in Tilburg, waar hij jarenlang als sales manager foodservice werkzaam was en daarna 11 jaar de rol van directeur vervulde bij Swinkels Snackery&Backery in Cuijk. Ton heeft onder andere het succesvolle merk kaassnacks "Souflesse" in de markt gezet.

Voor wie? 

Wij zijn een handelsonderneming die levert aan onder andere vis-, vlees- en versgroothandels. Maar we leveren ook aan cateraars en horecagelegenheden als restaurant- en fastfoodketens. Restaurantketens op het gebied van casual dining kunnen bij ons terecht voor een breed aanbod aan diepvriesproducten. In overleg kunnen onze leveranciers voldoen aan specifieke klantwensen. Als partner ontwikkelen en organiseren wij deze mogelijkheden graag voor u.

Waarom Cynthor?

U kunt uiteraard ook met een andere leverancier in zee gaan. Maar wij doen het net even anders, waardoor we steevast kwaliteit leveren. Wij onderscheiden ons onder meer op:

  • Het feit dat we producten rechtstreeks aan onze klanten leveren, wat opslag- en transportkosten uitspaart.
  • Onze bbq-producten liggen op voorraad in Nederland. Daardoor kunnen deze snel geleverd worden.
  • De mogelijkheden om samen met de klant producten onder een private label te ontwikkelen. We denken hierin graag met u mee!
  • Ons uitgebreide netwerk als partner voor de groothandel, waardoor we alles kunnen leveren en nooit ‘nee’ hoeven te verkopen.
  • Ons flexibele bedrijf en de persoonlijke benadering, waardoor de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen. U heeft een vaste contactpersoon, voor wie geldt: afspraak is afspraak.

Ons assortiment

Wat u ook zoekt, u vindt het bij Cynthor Food Services. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan contacten kunnen wij u alles leveren. Ons assortiment omvat onder meer:

In contact komen met ons

Bent u op zoek naar een ander of specifiek product? Of heeft u vragen voor ons? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op.

Ons doel voor u

Wij willen voor onze partners een belangrijke rol vervullen in het zoeken naar diepgevroren levensmiddelen die beantwoorden aan de door de markt gestelde eisen.

Dit doen wij door het aangaan van nauwe banden met de industrie en door zorg te dragen voor een uitgekiend logistiek apparaat waarbij wij vanuit verschillende coldstores in Nederland en België de goederen direct uitleveren van producent of importeur naar de afnemer. Op deze wijze zijn wij flexibel, besparen wij kosten en weten wij het kenmerkende serviceniveau te handhaven.

Dit zijn onze partners:

Artland Food
Begro
Gierlinger Holding GmbH
Gierlinger Holding GmbH
Van 't Hof Foodgroup
Hottlet
Lamex
Mantos GmbH
Rudopal Sp. z o.o.
Mexma
Sprehe
Vega Insiders
© COPYRIGHT 2024 CYNTHOR FOOD SERVICES   |   ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN   |   PRIVACY
Powered by Wallbrink Crossmedia